Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv život se s herečkou Martou Vančurovou rozhodně nemazlil, tak na šedesáti tříleté představitelce titulní ženské rolu ve slavné komedii Jáchyme, hoď hop do stroje, to rozhodně není znát. Herečka se po letech ukázala ve společnosti na udílení Cen českých filmových kritiků a bylo na co koukat.

Elegantní kráska vypadající dobře o dvacet let mladší, která před časem porazila i rakovinu, k tomu říká: „Já se tehdy nemohla vyrovnat s tím, že ode mne po dvaceti pěti letech odešel manžel a hodně jsem trpěla. Jenže boj s rakovinou mi ukázal zcela jiný svět, kde mi šlo o život. Díky tomu už se dívám na všechno trochu jinak,“ přiznala herečka v jednom z nemnoha rozhovorů.

V SaSaZu se Vančurová pohybovala nejvíce ve společnosti své vrstevnice a kamarádky Elišky Balzerové (74). S tou dokonce na baru vypila i pár skleniček vína a dlouho si vyprávěly příběhy ze života. S úsměvem na tváři pak Vančurová celou akci opustila. Nezbývá tak než doufat, že jí budeme nyní ve společnosti vídat častěji.

Reklama

Další články

Načítám