Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když netrávili Vánoce s královnou, užili si je princ William (41) s vévodkyní Kate (42) naplno. A o to víc jejich děti George (10), Charlotte (8) a Louis (5), pro které byly letošní svátky obzvlášť kouzelné.

Vánoce rodinka strávila v domě Anmer Hall v Norfolku a podle US Weekly byla 25. prosince, kdy se v Británii rozdávají dárky, drobotina na nohou už od pěti hodin. Děti byly pochopitelně zvědavé, jestli to k nim Santa stihnul.

„Kate s Williamem své děti zásadně nerozmazlují, ale na Vánoce přece jen nejsou tak přísní,“ uvedl zdroj z okolí královského páru.

Podle něj George dostal kempingové vybavení, včetně stanu, vysílaček a svítilen. Louisovi nadělili prolézačku a Charlotte dětskou videokameru. Kromě toho děti pod stromkem našly knihy a hry.

William pak nadělil své ženě překrásný náramek, jak šperk zdroj popsal, protože jí chtěl dopřát něco výjimečného.

Královna zůstala na Vánoce ve Windsoru, a tak ani letos neproběhla tradiční rodinná večeře v Sandringhamu. Vévoda a vévodkyně z Cambridge se s Alžbětou II. nicméně spojili prostřednictvím video hovoru, stejně jako s princem Charlesem.

Kate prý strávila většinu dne v kuchyni, kde připravovala tradiční hostinu v podobě krůty s nádivkou, vepřového v těstíčku, šunky a pečených brambor. Jako dezert se podávala čokoládová roláda a jablečný koláč. S dětmi pak samozřejmě ozdobila i perníkovou chaloupku.

Na Štědrý den Kate s Williamem vyjádřili podporu těm, co nemohou trávit Vánoce se svými blízkými.

„Letošní Vánoce jsou jiné, než mnozí z nás plánovali. Ať už nemůžete trávit svátky s milovanými osobami, protože jste v karanténě, nebo patříte k úžasnému týmu zdravotníků a trávíte je v práci, myslíme na vás,“ vzkázali.

24. prosince britská stanice ITV odvysílala speciál Royal Carols: Together At Christmas. Vévodkyně v něm překvapila hrou na klavír, která jí šla skutečně na výbornou.

Reklama

Další články

Načítám