Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

V noci z neděle na pondělí se v Hollywoodě předávalo prestižní ocenění Zlatý glóbus, který uváděl komik Ricky Gervais. Ten si jako tradičně z každého utahoval. Jeho vtípky se ale nedotýkaly honosných rób přítomných dam, neboť ty byly vskutku přepychové, a skoro nic se jim nedalo vytknout.

"Zlaté glóby jsou pro ty, co nevědí, totéž, co předávání Oscara, ale bez vážnosti," řekl hned v úvodu moderátor. Zmiňovaná vážnost ale nechyběla stylu oblékání slavných osobností. I když muži, alespoň co se vzhledu týče, zůstali poněkud konzervativnější, některé ženy se rozhodly pro rafinovanější střihy šatů.

Jednou z nich byla Charlize Theron. Ta okouzlila ve skvostných dlouhých šatech, které poukazovaly na její přednosti díky dlouhému rozparku a hlubokému výstřihu.

Další kráskou, která bodovala na plné čáře, byla Reese Witherspoon. Půvabná blondýnka zvolila rudou róbu, která nesmírně lichotila její postavě.

Mezi ostatními hvězdami, kterým to nesmírně slušelo, byly divy jako je Angelina Jolie (48), Madonna (65), Sarah Michelle Gellar, Nicole Kidman a další. Podívejte se do naší fotogalerie a posuďte sami, která z hereček byla nejkrásnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám