Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každý má svou vlastní, nebo alespoň zná někoho s opileckou historkou. Uživatelé sítě Whisper šli ještě dál a odvážně se svěřili s těmi nejpikantnějšími. A zatímco někteří na ně vzpomínají s úsměvem, jiní by chvilku radosti raději vymazali z paměti i života. Příhody sdíleli anonymně.

„Minulý víkend jsem se na party vyspala s klukem, který se mi líbí. Jenže jsem byla pod obraz a pozvracela jsem ho. Takže tak,“ přiznala uživatelka z Kalifornie.

„Jednou jsme opilí skončili v posteli s mým dobrým kamarádem. Je ženatý, jeho žena s ním nespala, co se jim narodila dcera, které jsou dva roky. Byl to jeden z nejlepších sexů, který jsem zažila,“ přiznala žena z Michiganu.

„Vyspala jsem se s kamarádem z dětství, oba jsme byli úplně namol. Celou dobu se bál, že ztratí svou přítelkyni. A já zase toho, že jsem ztratila nejlepšího přítele,“ lituje uživatelka z Jižní Afriky.

Další „hříšník“ raději ani neuvedl, odkud píše. „Opil(a) jsem se s kolegy a s jedním z nich skončil(a) v posteli. Pak jsem pozvracel(a) celou místnost. Vidíme se čtyřikrát týdně. Nesnáším svůj život.“

„Po divokém večírku jsem se probudil vedle svého nejlepšího přítele...nahý. Oba jsme muži. Měli jsme spolu sex, ale orientaci měnit nebudu,“ svěřil své tajemství Kaliforňan.

A závěrem obava z New Jersey: „Na baru jsem potkal dívku a pak jsme si to rozdali na hřbitově. Teď mám strach, že jsem nas*al nějaké duchy!“

Reklama

Další články

Načítám