Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová kráska Courtney Stodden (29) se stala další zastánkyní přírodního porostu v podpaží. A že je na něj náležitě pyšná, ukázala na fotce v prádle.

„Musím přiznat, že převzít kontrolu nad svým tělem a nechat si poprvé narůst chloupky mi dodává pocit drsoňky! Každým dnem jsem o krok blíž k přijetí, míru a opravdové sebedůvěře - toto tělo je moje tělo a žádný hater mi nemůže vzít ten posun, který u mě nastal. Takže pokud vás pobuřují moje zarostlá podpaží, můžete klidně odkráčet,“ napsala k fotce, kde je vidět, že tmavé vlasy jsou jí přirozené a na dřívější styl Marilyn Monroe se musela odbarvovat o několik odstínů.

Fanoušci v komentářích Stodden pochlebují. „Děkuji, že jsi tak odvážná a ukážeš to,“ psala jedna a druhá dodala: „Miluji, jak miluješ své tělo! Jo a miluji to prádlo.“

Silikonová kráska se poprvé vdala v 16 letech. Vzala si o 34 let staršího Douga Hutchisona. Rozešli se v roce 2017, rozvod ale dovršili teprve začátkem loňského roku.

V době manželství si také prošla šikanou od modelky Chrissy Teigen, která ji nejen ponižovala veřejně, ale údajně jí psala i zprávy o tom, že by se raději měla zabít. Stodden se v tuto chvíli stará hlavně o své duševní zdraví a sepisuje životopisnou knihu, kde všechny své problémy rozebírá dopodrobna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám