Hlavní obsah
Článek

Dvojčata Padmu a Parvati Patilovy z Harryho Pottera byste dnes nejspíš nepoznali. Na ples ve čtvrtém díle slavné série doprovázely Rona a Harryho, ovšem jejich protějšky se k tanci tolik neměly. Dnes by tomu nejspíš bylo jinak. Herečky Afshan Azad (33), která ztvárnila Padmu, a Shefali Chowdhury (33), jež si zahrála Parvati, vyrostly do krásy, jen co je pravda.

Afshan je z dvojice pravděpodobně známější, alespoň co se sociálních sítí týče. Rozjela youtubový kanál zaměřený na módu a životní styl, který se těšil úspěchu. Poslední video sdílela před rokem a od té doby, co se před šesti měsíci stala maminkou, se věnuje mateřství na plný úvazek.

Shefali se oproti své filmové sestře drží víc v ústraní. Nemá sociální sítě, zato zůstala u hraní i po skončení Harryho Pottera. Objevila se v několika krátkých filmech, z nichž poslední vyšel v roce 2019.

Herečky se k sérii přidaly až se čtvrtým dílem Harry Potter a Ohnivý pohár. Když je ve škole vybrali na konkurz, byly pochopitelně nadšené. Před poslední zkouškou byla Shefali tak nervózní, že vůbec nemohla jíst.

„Režisér Mike Newell mi nabízel ovoce s tím, že musím něco sníst, byl tak milý,“ popsala v jednom z rozhovorů, který s kolegyní absolvovaly.

„Pamatuji si, jak jsi byla nervózní, říkala jsem si, že bych nejspíš měla být taky. Bylo to zvláštní, protože na konkurzu byla i dvojčata, ale nakonec vybrali nás. Mike říkal, že upřednostňuje dvě herečky, které zvládnou zahrát dvojčata,“ doplnila Afshan.

Jak se herečky změnily, si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám