Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Absence podprsenky je jejím poznávacím znamením. Britská moderátorka Amanda Holden je ráda, když jí horní polovinu těla nic nesvírá. Jedinou výjimku dělá u bikin, tam si většinou oblékne oba díly.

Konec roku tráví moderátorka a porotkyně z britského Talentu u moře, odkud poslala svým fanouškům lechtivý pozdrav. Na snímcích totiž Amanda ukazuje svou štíhlou postavu v bikinách a nakrucuje se tak, aby vynikl její sexy zadeček.

Moderátorka nepatří mezi osobnosti, které se pravidelně fotí polonahé, ale občas na sebe vezme modely šatů, které se pak dlouho objevují v médiích pro svou odvážnost.

V loňském roce se také dočkala stížností od sledujících britského Talentu, kteří v umístění miniaturního mikrofonu na korzetu viděli odhalenou bradavku. Tehdy se na Amandu snesla vlna kritiky.

„Víc mě naštvalo, že si lidé mysleli, že mám tak obrovské bradavky nebo že zasahují i mimo dekolt,“ žertovala s tím, že by měla svému poprsí zařídit vlastního tiskového mluvčího. „Myslím, že moje holky potřebují vlastního zástupce, protože jsou známé samy o sobě.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám