Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) včera odletěla do Saúdské Arábie, kde ji s týmem čeká Rally Dakar. Ještě na závod ani nevyjela, a už má za sebou autonehodu. Při jízdě z letiště do hotelu do jejich vozu narazila jiná řidička. Olga má pohmožděniny, jinak je naštěstí v pořádku. Řidička druhého vozu utrpěla šok a její auto to pořádně odneslo.

"Snad jsme si veškerou smůlu užili hned první den po příletu do Saúdské Arábie a zbytek Dakaru už ji mít nebudeme. Tohle dobrodružství začalo tedy zostra. Jeli jsme z letiště s Davidem Suchařípou, Martinem Michkem a Martinem Mikulenčákem vybrat hotovost v místní měně SAR, protože na hotelu peníze nesměňují, a náš řidič měl nepříjemnou nehodu. Naštěstí se nikomu nic velkého nestalo. Jen pár modřin," popsala Super.cz Olga.

"Velice líto mi bylo řidičky druhého auta, která měla velký šok. Musela jsem ji chudinku podepírat, aby nespadla, jak moc se klepala. Ženy v Saúdské Arábii mohou řídit teprve pár let, takže říkala, že nehodu zažila poprvé," říká smutně Lounová.

Věří, že nyní už si smůlu vybrali a Dakar proběhne v pořádku. "Teď už jsme s celým Orion Moto Racing Teamem v prvním, zatím městském bivaku (servisu), vyřizujeme první technické montáže povinných přístrojů do auta a čekáme na výsledky PCR testu, zda se budeme moci závodu zúčastnit, nebo ne. Tento test je pro všechny závodníky povinný v den příletu nebo druhý den. Loni se kvůli pozitivnímu výsledku závodu nemohlo zúčastnit několik závodníků, takže je to až nepříjemně napínavé," dodala Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám