Hlavní obsah
Článek

Řada osobností se na sociálních sítích pochlubila dárky, které našly pod stromečkem. Také Anna Julie Slováčková (28) ukázala ty hlavní dary, ze kterých má největší radost. Uplatnila při tom svůj specifický smysl pro humor.

Dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) pustila do světa fotku s novým domácím obutím v designu tenisek. „Papuče od Ježíška. Co jste dostali letos vy? Byli jste hodní?“ položila svým fanouškům otázku v popisu fotky zpěvačka.

Je dost pravděpodobné, že zpěvačka nezaujme zmíněnými papučemi, ale hlavně mužská část jejich sledovatelů ocení její outfit. Bývalá účastnice pořadu Tvoje tvář má známý hlas si totiž oblékla také rudé spodní prádlo skládající se z kalhotek s vyšším pasem a podprsenky se zdobnými šňůrkami.

Anička dobře ví, jak rozvířit ospalé období mezi Štědrým dnem a Silvestrem. Navíc si to může dovolit, neboť zapracovala na své figuře. Od září nepije alkohol a zdravě jí. „Začala jsem v září, chtěla jsem se dát taky trochu zpátky do formy, které ten alkohol v létě moc nepomohl. Takže jsem vysadila všechny ty škodlivé látky, jako je alkohol a tučná jídla, a řekla si, že teď pojedu zdravě," svěřila se Super.cz Anna Julie Slováčková.

Reklama

Další články

Načítám