Hlavní obsah
Článek

Zatímco Monika Bagárová (29) požádala veřejnost o respektování soukromí, aby se co nejdříve dokázala vzpamatovat z rozchodu s otcem dcery Ruminky Makhmudem Muradovem a stáhla se i ze sociálních sítí, zápasník nevypadá, že by rozchodem nějak trpěl.

Svým fanouškům novinky v osobním životě neohlásil. Naposledy před pěti dny sdílel fotografii dcery Ruminky, kterou okomentoval jedním slovem "anděl". Užívá si života plnými doušky a zásobuje Instagram jednou fotkou za druhou. Fotí se s vládními špičkami, dny tráví tréninky v posilovně. Do objektivu se neustále usmívá. Jako by se ho snad rozchod s matkou jeho dcery ani netýkal.

"Setkal jsem se s úžasnými lidmi, kteří u nás velkou měrou přispívají k rozvoji sportu a k výchově zdravého národa," napsal k fotce, kde pózoval například s pohádkově bohatým podnikatelem a zároveň viceprezidentem Národního olympijského výboru Uzbecké republiky Salimem Abduvalievem.

Makhmud Muradov rozdává úsměvy.

Muradov poslední rok tráví převážně v Uzbekistánu. I proto se o rozchodu páru spekulovalo už několik měsíců. Monika ale odloučení popírala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám