Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Etzler (59) byl před Vánoci propuštěný z nemocnice, kde skoro měsíc ležel s těžkým průběhem covidu. Má hlavně radost z toho, že už je zpět u rodiny, přítelkyně Heleny Bartalošové a jejich tříletého syna Samuela.

Etzler sice sdílí rodinné štěstí na sociálních sítích, ale zvlášť u příspěvků, kde mluví, je znát, že ještě není v pořádku. Jinak tomu nebylo ani u videa, kde je s rodinkou na vycházce v přírodě a svým sledujícím přeje krásný poslední týden v roce 2021. Vzkaz je optimistický, ale herec mezi jednotlivými slovy sotva popadá dech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center; margin-bottom: 24px">

Nutno říct, že svoje fanoušky vyděsil tím, jaké na něm nemoc zanechala stopy. Radí mu, aby se šetřil. Dlouhé procházky by měl ještě vynechat, i když pobyt v přírodě mu chválí. "Prosím, buďte opatrný a nepřehánějte to. Jsou to plíce," píše jedna ze sledujících. "Hlavně se šetřete. Je to na delší dobu," doporučuje další. "Přejeme hodně sil na rekonvalescenci," dodává jiná. Všichni přejí Mirkovi hlavně zdraví a aby byl brzy fit.

<div style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center"> </div> <div style="color: #3897f0; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: 550; line-height: 18px">Zobrazit příspěvek na Instagramu</div> <div> </div><div style="margin-left: 8px"> </div><div style="margin-left: auto"> </div>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám