Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Jared Leto oslavil kulaté jubileum. Fanouškům následně poděkoval u snímku, na kterém sedí s kouskem dortu na talíři a bez trička. Při pohledu na jeho mladistvý obličej a vyrýsovanou figuru se někteří zdráhají uvěřit, že je mu čerstvých padesát roků.

Fanoušci mu přejí hodně zdraví a na snímek reagují slovy plnými obdivu. „Jaredu Letovi je 50. Ano. Padesát roků. No to mě po*er!“ napsal jeden z obdivovatelů.

„Jedinou logikou toho, že Jared Leto oslavil padesátku, je, že si vzal lektvar z filmu Smrt jí sluší,“ komentuje další.

Jiný příznivec v žertu uvedl, že příští rok se na herci vyřádí: „Jared Leto slaví 50. Mně je 51. Soudě podle pohledu do mého zrcadla si na něm příštích 12 měsíců opravdu vybere svou daň.“

O tom, že „Jared Leto snad nestárne“, nediskutují jen fanoušci na sociálních sítích, téma zaplnilo už mnoho stránek nejen bulvárních, ale také lifestylových magazínů. Mnohé z nich jej právě pro jeho mladistvou tvář nazývají „hollywoodským upírem“.

Leto je zároveň mimořádně variabilní umělec s pestrým hereckým rejstříkem. Dokáže zahrát cokoli.

K jeho nejvýraznějším rolím patří Rayon (Klub poslední naděje, za roli získal Oscara), Mark David Chapman (Zavraždění Johna Lennona), Joker (Sebevražedný oddíl, Liga spravedlnosti Zacka Snydera) a nejnověji Paolo Gucci ve filmu Klan Gucci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám