Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se rodina Beckhamových podělila o vánoční fotografii, fanoušci se rozplývali nad tím, jak to slavnému klanu sluší. Při bližším zkoumání si ale na fotce všimli jednoho detailu, který je pobavil.

Zleva: Cruz, Brooklyn, Harper, Victoria, David a Romeo

Na snímku je vidět Davida (48) a Victorii (50) se syny Cruzem (16), Brooklynem (22), Romeem (19) a dcerou Harper (10) u vánočního stromečku. Když se ale zaměříte na jejich chodidla, můžete si všimnout, že David stojí na špičkách.

„Krásný snímek, speciálně pan Beckham na špičkách,“ neušlo fanouškům. „Všiml si ještě někdo jiný toho, že David stojí na špičkách, aby se vyrovnal svým synům?“ umíral smíchy další ze sledujících.

Bývalého fotbalistu, který měří 180 centimetrů, už dávno přerostl prostřední Romeo. A David si toho je dobře vědom. Synovu výšku už komentoval i u společných snímků z nedávné akce UNICEF. Romeo má minimálně 185 centimetrů.

Vyšším dojmem působí i nejstarší Brooklyn, i když ten údajně měří o 5 centimetrů méně než slavný otec. Je ale dost možné, že ho nakonec dorostl.

Reklama

Další články

Načítám