Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo v Itálii tráví letošní Vánoce Lucie Smatanová (38) doma v Česku. Modelka a držitelka korunky krásy z roku 2009 oznámila rozchod se svým italským přítelem Gabrielem. Ten přišel už před několika měsíci.

„Někdy se stane, že dva lidé se rozdělí a jdou každý svou vlastní cestou. To se stalo i nám,“ svěřila se nám Lucie, která je poslední měsíce zpět doma. „Netvoříme spolu pár od letošního srpna. Je mi to líto po šesti letech oznámit. Vím, že nám spousta lidí fandila a věřila v nás i přes kulturní odlišnosti a vzdálenost,“ řekla Super.cz modelka.

Vánoce tak místo na severu Itálie, kde se svým partnerem žila, tráví v kruhu své rodiny. Se zubařem Gabrielem sice už netvoří pár, cestovat však bude do Milána i nadále. „Po novém roce se chystám do Milána, kde mám stále svoje zázemí a pracovní povinnosti,“ svěřila se modelka a na svém innstagramovém účtu dodala. „Přeji nám všem do nového roku lásku, důvěru, respekt a víc porozumění nejen v partnerských vztazích“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám