Hlavní obsah
Článek

Maya Vander (39) je jednou z krásek, které v seriálu Makléři v Hollywoodu prodávají drahé domy a zažívají dramata všedního života přímo před kamerou. Vzhledem k tomu, že v seriálu z dílny Netflixu odhaluje i svůj soukromý život, svěřila se svým fanouškům na sociální síti o tragické ztrátě, která ji postihla před pár dny.

„Tohle nejsou Vánoce, které jsem si představovala. Tyto dny bychom tě za normálních okolností přívítali doma, Masone. Je to už dva týdny, kdy jsem ztratila své dítě, a i když se na fotkách směji, je to neskutečně těžké, nikdy jsem nezažila takový zármutek,“ pronesla Maya, která už má doma dvě děti, a i díky nim našla sílu na oslavu Vánoc alespoň naoko s úsměvem.

„Jako rodina nyní žijeme ze dne na den a snažíme se udělat vše nejlepší pro naše děti. Jsme za ně neskonale vděční a všem vám děkuji za vlídné vzkazy a přeji krásné svátky,“ napsala k fotce u stromečku Vander.

O ztrátě třetího potomka promluvila u jiného snímku na sociální síti. „Tohle byl nejtěžší den mého života. Porodila jsem mrtvé miminko v 38. týdnu. Slyšela jsem o tom, ale nikdy jsem si nedovedla představit, že budu součástí těchto statistik. Místo odjezdu z nemocnice s miminkem, si odvážím krabici vzpomínek, tohle bych nikomu nepřála. To, co mělo být jen týdenní kontrolou se proměnilo v noční můru,“ napsala tehdy Maya a dodala i důvod, proč tuto zprávu sdílí: „Vzhledem k tomu, že jsem sdílela své těhotenství i v show, věděla jsem, že budu muset sdílet i tuto událost, abych se vyhnula otázkám: Kdy máš termín?“

Reklama

Další články

Načítám