Hlavní obsah
Článek

Vynikající slovenská popová zpěvačka Marika Gombitová (50), která se celých deset let neobjevila na veřejnosti, překvapila své fanoušky a všechny ostatní. Během přímého přenosu pořadu Legendy popu totiž prostřednictvím telefonu všechny pozdravila, a promluvila o svém zdravotním stavu.

„Dobrý večer všem. Je mi samozřejmě upřímně líto, že tam s vámi nejsem fyzicky. Děkuji za přípravu tohoto úžasného večera,“ řekla zpěvačka, jejímž největším hitům byl včerejší večer věnován.

„Chtěla bych pozdravit mé publikum, všechny lidi dobré vůle. Skláním se vaší oddanosti, trpělivosti a lásce. Moc vás potřebuji. Děkuji za všechno,“ dodala Gombitová. Telefonické spojení s oblíbenou zpěvačkou zorganizoval její přítel a textař Kamil Peteraj, díky kterému také navázala svůj poslední kontakt s fanoušky v roce 2007.

Gombitová, která následkem dopravní nehody v roce 1980 ochrnula, se po roce 2002 uzavřela ve svém panelovém bytě v Bratislavě-Petržalce. Na otázku Peteraje, zda by vystoupila, kdyby jí to její zdravotní stav dovolil, odpověděla: „Ano, velmi ráda.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám