Hlavní obsah
Článek

Jaden Smith (23) promluvil o zdravotních problémech, které mu v minulosti způsobily rapidní úbytek váhy. Herec a zpěvák se o nich pobavil v talk show Red Table Talk se svou matkou Jadou Pinkett Smith (52) a babičkou Adrienne Banfield-Norris (68).

„Mým největším problémem bylo, že jsem neměl hlad, když jsem ho měl mít,“ uvedl a doplnil, že někdy nejedl kvůli stresu.

Herec býval v dospívání tak hubený, že se dokonce spekulovalo o poruchách příjmu potravy. Jaden nakonec vyhledal pomoc odborníků.

„Díky lékařům, kteří mi pomohli srovnat hladinu vitaminů a minerálů, jsem teď o něco těžší a daří se mi nabírat svalovou hmotu. Proteinové koktejly teď tvoří polovinu mé stravy. Jako bych potřeboval ke svému tělu heslo,“ popsal proces.

Pro srovnání se podělil o fotky z roku 2019 a ze současnosti. Na rozdíl se podívejte v galerii. „Byl jsem kost a kůže, připadal jsem si hrozně droboučký,“ přiznal se smíchem nad skoro tři roky starou fotografií.

Nabrat se Smithovi v minulosti nedařilo především kvůli střevním a žaludečním problémům. Ty zapříčinil jeho mlsný jazýček.

„Jedl jsem tolik sladkého, že se mi v břiše nahromadila kandidóza,“ prozradil s tím, že je na sladké celý život, což potvrdila i jeho babička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám