Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Holland (25) a Zendaya (25) se rozhodli přizvat na natáčení trháku Spider-Man: Bez domova, který aktuálně drtí i česká kina, speciálního hosta. Jde o Bridgera Walkera (7), který si loni získal srdce lidí po celém světě, když riskoval vlastní život, aby bránil sestřičku, kterou napadl pes.

Štáb Spider-Mana se rozhodl připravit malému hrdinovi skutečně nezapomenutelný zážitek. „Když jsme přijeli na natáčení, byl jsem trochu rozpačitý. Bál jsem se, že to nebude mít pro děti takové kouzlo, když uvidí zákulisí. Nemohl jsem se víc mýlit,“ rozepsal se Bridgerův otec Robert na sociální síti.

„Tom, Zendaya a všichni ostatní se k našim dětem chovali, jako by byly hvězdy. Nejenže hrají přátelské superhrdiny ze sousedství, oni jimi opravdu jsou,“ rozplýval se.

Na YouTube se objevilo video, na němž je vidět, jak Zendaya a Tom učí chlapce, jak pózuje Spider-Man, kromě toho si vyzkoušel jeho masku a zhoupnul se se Spider-Manem na jeho “pavučině“. Videa s chlapcovými zážitky můžete zhlédnout níže.

„Výrazy dětí byly k nezaplacení, když jsme přišli k Tomovi v plném kostýmu Spider-Mana. Bylo emotivní vidět ho, jak je z dětí nadšený snad víc než ony z něj,“ dodal Robert.

„Nikdy jim nezapomenu, s jakou laskavostí přistupovali k našim dětem. Zendaya se hned dala do řeči s mou náctiletou dcerou a pochválila jí nehty. Nevím, jestli tuší, kolik pro mě takový jednoduchý projev sympatií znamená - když vidím svou holčičku, jak se rozzáří štěstím,“ dodal k přístupu filmových hvězd.

Hvězdy Spider-Mana nejsou prvními, koho zaujal příběh statečného Bridgera. Krátce po útoku mu vzdali hold například Hugh Jackman, Zachary Levi, Anne Hathaway, Robbie Amell, Mark Ruffalo nebo Chris Hemsworth. Představitel Kapitána Ameriky Chris Evans se pak s chlapcem přímo spojil a zaslal mu štít svého superhrdiny.

V červenci 2020 se Bridger postavil mezi svou mladší sestřičku a zuřivého psa, který ho pokousal a způsobil mu rozsáhlá zranění na hlavě a v obličeji. Po útoku Bridger popadl sestru za ruku a utíkal s ní do bezpečí. Měl 90 stehů, ale díky zákroku šikovného plastického chirurga se rychle zotavil.

Bridger si vyzkoušel se Spider-Manem i zhoupnutí na "pavučině".

Příběh tehdy sdílela na Instagramu jeho teta, která v příspěvku označila všechny představitele Avengers a vyzvala přátele a sledující ke sdílení. A vyplatilo se. Z Bridgera se stal mezinárodní hrdina, kterému se teď díky jeho statečnosti a chrabrosti plní všechny dětské sny.

Zendaya s Tomem Hollandem chlapce učili pózovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám