Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málo se o Jolaně Voldánové (55) ví, že exceluje v kuchyni. O své vášni bývalá hvězda Událostí promluvila na křtu knihy Josefa Maršálka s názvem Sexy dorty, který moderovala. „Strašně ráda peču. Je to moje pozdní vášeň. Když jsme byli doma zavření v lockdownu, tak jsem se nemohla jinak realizovat, a tak jsem pekla všechno možné,“ promluvila na křtu Jolana.

Své výtvory dokonce poslala do soutěže v jednom gastro časopise. „Děti mě vyprovokovaly. ’Když pořád něco pečeš, tak to taky někam pošli’. Pepa Maršálek má v jednom časopise výzvu, tak jsem upekla jeden dort, poslala do redakce a dort se dostal do pětice povedených,“ pochlubila se moderátorka.

Voldánová se pustila i do cukrovinek, na které si netroufají ani zkušení cukráři. „Největší úspěch jsem slavila s makronkami. Podařily se mi napoprvé, ale od té doby jsem je už nepekla. Jsou to takové potvory. Někdy se kvůli nějaké okolnosti nepovedou a nejsou to takové krásné francouzské makronky,“ krčí rameny Jolana Voldánová, která se už těší, že si brzy vyzkouší nějaký recept z knihy Sexy dorty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám