Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem k pandemii přišla zpěvačka Leona Šenková (31) o mnoho vánočních koncertů, a tak se rozhodla fanoušky potěšit alespoň novým videoklipem a písní Vánoce bílý s hudbou Oldřicha Rokyty a textem Ondřeje Melichara.

„Cílem bylo připomenout si vánoční čas plný sněhu, závějí, sněhuláků. Vzpomínám, že jako malé děvče mě maminka na Štědrý den vypustila ven a já si užívala zimní radovánky. Dnes už děti sníh moc neznají,“ řekla Super.cz bývalá hvězda SuperStar.

V létě se ještě chlubila novou láskou, ale jak nám nyní přiznala, Vánoce bude trávit jako single žena. „Momentálně přítele nemám. Nápadníci by sice byli, ale já potřebuji, aby se mi zapálila lýtka, jak se říká, a to se zatím nestalo,“ svěřila nám Leona.

V příštím roce chystá nové album, spolupráci s rádiem a s manažerkou připravují plesovou sezónu, takže při takovém pracovním zápřahu nezbývá na muže pomyšlení. „Na sbírání ponožek po bytě nezbude stejně čas,“ říká s nadsázkou.

Letošní Vánoce oslaví se svým synkem Kájou u rodičů. „Dlouho jsme s rodiči Vánoce netrávili a já si uvědomuju, že čas utíká jako bláznivý. Proto jsem moc vděčná za to, že mám u nich dveře stále otevřené. Užijeme si společně sledování pohádek, dáme si svařák nebo likéry, cukroví, večer salát s řízkem nebo kapříkem. A jestli nám Ježíšek přinese nějaké dárky, tak den zakončíme u rozbalování dárků,“ dodává s úsměvem Leona Šenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám