Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Kristýna Schicková ve společnosti vysloví, že dává svého syna Elliota do jeslí, občas se setkává s odmítavými reakcemi. Modelka si ale za svým rozhodnutím stojí. „Mám radost, že je možnost takovouto službu využít. Jsem ráda, že školky a jesličky i v této situaci stále fungují,“ usmívá se Kristýna.

Modelka ze začátku využívala služeb profesionální chůvy. „Paní na hlídání k nám chodila dvakrát týdně. Pomáhala mi, když jsem potřebovala pracovat, vyrazit na přehlídku, focení nebo pracovat se sociálními sítěmi. Pak jsem objevila jesličky, které jsou anglicko-české a nemůžu si to vynachválit. Elísek tam chodí od svých osmnácti měsíců a moc se mu tam líbí,“ říká Kristýna.

Na svém synovi vidí modelka pokroky. „V jeslích, kam ho dávám dvakrát týdně, se socializuje. Když jsme spolu byli během covidu sami doma, tak ho to nebavilo. Teď zažívá nové věci, od té doby, co tam chodí, tak se rozmluvil,“ chválí si sestra českého fotbalového reprezentanta Patrika Schicka.

O zdraví syna se modelka neobává a snaží se najít pozitivní stránku na tom, že její syn projde aspoň dříve všemi dětskými nemocemi. „V době, kdy jsme se stěhovali, dostal Elísek neštovice. Je dobré, že takovými nemocemi projde v brzkém věku, a snad nás nepostihne něco horšího. V této covidové době v jeslích naopak platí bezpečnostní opatření. Je tam extrémně bezpečno,“ dodává Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám