Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co nejvíc se snažila Vánoce prožívat v kruhu rodinném, ale zažila i časy, kdy o svátcích hrála v divadle. Kdysi jezdívali na hory na chalupu, občas se však Milena Steinmasslová odpoutala od rodiny a 25. a 26. prosince odjela účinkovat.

V hledišti seděli svátečně přejedení diváci. „Nebyla to ta nejlepší představení, protože všem lezly z uší bramborové saláty a řízky,“ vypráví herečka, kterou v posledních letech vídáme jako Věru Marečkovou v Ulici. Ta vždy doufá, že všechno dobře dopadne, dá se vyřešit, hlavně, když je po jejím.

Její představitelka se na svátky těší. „Adventní čas mám moc ráda, snažím se, aby byl byt uklizený, nazdobený a aby mi bylo dobře. Taky už jsou kluci velcí, takže pod stromečkem nemusí být hromady dárků,“ říká máma dvou dospělých synů.

Ti nemají rádi překvapení, proto stále píšou dopis Ježíškovi. „Já se podle toho zařídím. Myslím si, že to je velmi rozumné,“ tvrdí s úsměvem Milena Steinmasslová (66), která se naopak nechá překvapit ráda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám