Hlavní obsah
Článek

Po Nově, která veřejnost obohatila kuchařem Jiřím Babicou (62), přichází s pořadem o levném vaření také Prima family. Projekt se jmenuje Hostina za hubičku a šéfkuchař Radek Šubrt, šéf jedné luxusní pražské restaurace, kterého televize oslovila, v něm diváky během pár minut naučí vařit jídlo pro čtyři osoby za méně než 150 korun.

Z Šubrtova profesního životopisu se můžeme domnívat, že základem jeho jídel snad nebude sójová omáčka, jak je tomu u jeho kolegy Babicy. Jako šéfkuchař totiž působil hned v několika luxusních pražských hotelech, nyní vede kuchyni restaurace Amade a má vlastní cateringovou společnost, která mimo jiné obstarává jídlo pro studenty prestižního pražského gymnázia PORG.

„Už odmalička mě vaření doslova fascinovalo. Protože profesionální gastronomie je procesem celoživotního vzdělávání, rozhodl jsem se krátce po dokončení studií na nic nečekat a vyrazit na zkušenou do zahraničí. Teprve tam jsem poznal tu pravou kuchařinu,“ svěřil se Radek na svých facebookových stránkách.

Uvidíme, zda bude naplánovaných deset dílů Hostiny za hubičku konečných nebo se z Radka Šubrta, stejně jako z Jiřího Babicy, stane televizní hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám