Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) přiznává, že zeměpis nikdy nepatřil mezi její silné stránky. Není tedy divu, že v pořadu Máme rádi Česko se bála právě slepé mapy a zeměpisných pojmů. Podělila se dokonce o jeden trapas, který se jí stal v obdobné soutěži.

„Na škole jsem byla ve slepé mapě suverénně nejhorší. Budu se asi snažit mlčet, abych se neztrapnila před celým národem,“ rozesmála se krásná herečka, kterou jsme vyzpovídali před natáčením soutěžního pořadu na Primě.

Že si není v zeměpisu naprosto jistá, předvedla už v jiné vědomostní soutěži. „Bylo to s Marií Doležalovou, která je na tom se zeměpisem podobně jako já. Měly jsme během pauzy zapnuté mikroporty a o něčem jsme se radily, protože jsme byly v jednom týmu. Byla tam slepá mapa a tuším, že jsme se dohadovaly, jestli má Polsko moře. Slyšeli to všichni a pěkně jsme se ztrapnily,“ rozesmála se Hanka, která si ze sebe umí s lehkostí vystřelit.

Na škole s jinými předměty neměla žádný problém, právě naopak. „Měla jsem maximálně dvojku, vždycky jsem se to nějak naučila. Maturitní vysvědčení se samýma jedničkama. Byla jsem docela šprtka a seděla v první lavici, ale zeměpis nebyl mojí vášní. Začalo mě to bavit, až když jsem začala cestovat,“ vysvětluje.

Mezi spolužáky byla i jako šprtka z první lavice velmi oblíbená. „Strašně mi šla matika, chemie, fyzika a v podstatě jsem posílala taháky celé třídě. Byla jsem šprtka, ale zároveň pořád rebel, takže mě měli rádi,“ dodává Hana Vagnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám