Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled tak možná nepůsobí, ale Sharlota Frantinová (27) je velmi rodinný typ. Stejnou dávku kreativity, kterou věnuje svému šatníku, dává také úpravě svého bytu v době adventu. „Jsem člověk, který miluje Vánoce takové, jaké mají být. Moji rodiče mi vždycky vytvářeli krásné svátky a já se pomalu dostávám do bodu, kdy se budu realizovat jako rodič u svého dítěte,“ svěřila se nám pár dnů před Štědrým dnem rapperka.

V době našeho rozhovoru už měla Sharlota svůj příbytek slavnostně vystrojený. „Asi se to nezdá, ale jsem zodpovědná hospodyňka. Úklid a péče o domácnost je taková moje prokrastinace. V rámci Vánoc člověk všechno očišťuje, vytváří si to útulno. Vánoce jsou obdobím, kdy si dopřávám, pojídám slané i sladké. Klidně celý den ležím na gauči u krbu a koukám na pohádky,“ prozrazuje Sharlota, kterou jsme potkali na pečení vánočního cukroví.

O svátcích rapperka nerapuje, ale hudby se nevzdává. „Minulý rok jsem pro členy mé rodiny nahrála klasické vánoční písně. Ráda předávám takové osobní dárky,“ prozradila Sharlota Frantinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám