Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Netrvalo dlouho a identita nahatého kluka, který ukazoval svou mužnou chloubu před zraky šokované Gabriely Gunčíkové (30), byla odhalena! On-line deník Super.cz v mladíkovi poznal zpěváka kapely Hentai Corporation Radka Škarohlída. „Mám hroznou opičku. Moc si toho nepamatuju. V klubu nás to ale nebavilo a tak jsem se rozhodl udělat něco, aby mě vyvedli,“ řekl nám Škarohlíd. Na to, co při koncertu Gábiny předváděl, se můžete podívat ve videu.

„Teď mi je Gábiny trochu líto, ale dala to v klidu. A chlap z ochranky, než se na mě vrhli, mě ještě povzbuzoval, ať ho vyndám,“ tvrdí mladý muž. Podle něj to Gunčíkové vůbec neslušelo. „Prdýlku měla moc hezkou, ale ksicht jako Jan Kanyza,“ kritizuje zpěvačku. Nahota u něj prý není nic neobvyklého. „Na koncertech naší kapely se ukazují tyhle části těla pravidelně,“ navnazuje případné fanynky.

I kritiku Gábiny, že je v jistých intimních oblastech těla podměrečný, bere v klidu. „Je vidět, že je Gábina ještě mladá a nezkušená. Neví nic o zvětšovacím poměru,“ dodává muž, jehož pánská ozdoba se v uplynulých hodinách stala nejslavnější v České republice.

Reklama

Další články

Načítám