Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvab a kouzlo své osobnosti uplatní Dagmar Havlová (71) dokonale v komedii Šťastný nový rok 2. Bývalé první dámě ve filmu skutečně sluší. K jejímu svěžímu vzhledu jistě přispělo prostředí, neboť se natáčelo v krásném chorvatském městě Rovinj a herečka byla obklopená kolegy, která má velmi ráda.

Ostatně s kolegyní Emílií Vášáryovou vyrážela na výlety po okolí, během kterých jim dělala společnost hereččina boxerka Grace. „Připojila jsem se k Dagmar Havlové, která se projevila jako velká cestovatelka a má zájem. Udělaly jsme si dva pěkné výlety do okolí města Rovinj, kde se točilo,“ prozradila Super.cz v rozhovoru Vášáryová, která hrála s Havlovou před kamerou poprvé. Herečky se poznali díky prezidentu Václavu Havlovi. „On byl fanouškem našich her, byl na mnohých našich představeních. Měla jsem šanci se poznat také s Dagmar,“ uvedla slovenská hvězda.

V pokračování česko-slovenské komedie s hvězdným obsazením si bývalá první dáma zahraje společně se slovenským kolegou Josefem Vajdou rodiče hlavního hrdiny. Pár se v prvním díle neobjevoval, ve druhém díle ale dostane dost prostoru. Rodiče ústřední postavy Marka, kterého hraje Ján Kolejník, se objeví na synově svatbě po dlouhých letech odloučení. A neobejde se to mezi ni mi bez vzájemného jiskření.

Reklama

Další články

Načítám