Hlavní obsah
Článek

Teprve před pár dny čtrnáctka finalistek České Miss odletěla do Thajska na soustředění, a už má za sebou zážitky na celý život. Dívky jezdily na slonech, navštívily armádní ostrov, zahrály si golf, ale hlavně se postavily většinou poprvé v životě před přístroj profesionálního fotografa. Podívejte se ve fotogalerii na fotky všech kouzelných krásek v plavkách!

"Byla to moje vůbec první zkušenost s pózováním profesionálnímu fotografovi. Zpočátku jsem měla trochu ostych, ale brzy ze mě tréma spadla,“ řekla jedenadvacetiletá brunetka Sandra Sofková z Prahy. Nejen tu, ale celou čtrnáctku na každém kroku doprovázejí davy zvědavců. Aby také ne - tolik půvabu v téhle části Thajska místní tak často zase nevidí.

Z modelek se staly celebrity, tamní média píší o každém jejich kroku. Už mají za sebou i přijetí u starosty ostrova Samae San. Která z dívek se ale nakonec stane tou nejslavnější a nasadí si korunku královny krásy, to se dozvíme až posledního března, kdy vypukne dlouho očekávaný finálový večer České Miss před kamerami televize Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám