Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takové vystoupení asi nejhezčí česká zpěvačka Gabriela Gunčíková (30) dosud nezažila. Při jejím včerejším koncertu totiž na pódium vběhl dlouhovlasý polonahý mladík, který vzápětí z trenek vylovil to, co Gábina rozhodně nechtěla vidět. Divokého a pravděpodobně opilého kluka musela zpacifikovat ochranka. "Kdyby aspoň měl co ukazovat," krčí rameny Gábina.

I když se Gunčíková musí plně soustředit na svou večerní premiéru v muzikálu Kleopatra, přesto v ní ještě doznívá včerejší událost. V pražském Hard Rock Café musela čelit erotickému přepětí jistého puberťáka, který se při jejím zpěvu tak rozvášnil, že vběhl na pódium a před nebohou zpěvačkou si začal pohrávat se svou chloubou.

"Pořádně jsem si ani nevšimla, co to ukazoval. Ale co jsem slyšela, neměl se ani čím chlubit. Odvedla jsem si svou práci a jeho si nevšímala. Snad je chlapec spokojený s tím, co předvedl," zůstává nad věcí Gunčíková. Ta měla namále, protože bezpečnostní agentura zaspala.

"Stála jsem u ochranky, která vůbec nesledovala pódium, ale dívali se jinam. Až poté, co se lidé kolem začali smát, zaregistrovali pánové onoho mladíka a chytili hysterický záchvat. Jeden křičel na druhého: Ty v*le, stáhni ho, okamžitě tam jdi! A zatímco Gábina dál pěla romantickou píseň o věčné lásce, ochranka odtáhla muže s trenkami na půl žerdi do zákulisí," popsala nám incident v klubu večírková královna Olga Path.

"Incident mohu potvrdit. Jakmile naše ochranka muže zaregistrovala, okamžitě ho z pódia vyvedla a vyhodila ho na ulici," řekl nám k tomu zaměstnanec Hard Rock Café. Na krásné dívky jako je Gábina se maniaci lepí odjakživa. Tentokrát šlo jen o exhibicionistu, ale co když na ni příště zaútočí skutečný maniak? Bude její ochranka tentokrát pohotovější?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám