Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lepší dárek k Vánocům si Milan Peroutka (34) nemohl přát. Mladý umělec se dosud realizoval jako herec v seriálech a muzikálech. Teď přišla nabídka na činohru.

„Milanovi jsme nabídli roli syna ve skvělé britské komedii Už tě mám dost pod režijním vedením Antonína Procházky. Milan hraje takového floutka, fotbalistu, syna Saši a Lídy Rašilovových. Hodně si sedli a je skvělé pozorovat je při zkouškách,“ prozradil producent a ředitel Divadla Metro Jiří Turek.

Svůj činoherní debut bývalý moderátor Snídaně s Novou odehraje v nově zrekonstruovaném Divadle Metro. „Tohle je legendární pražská scéna. Tady hrála taková jména jako Boris Rösner, Alois Švehlík, Jiří Štěpnička, Jan Přeučil a další, ale i Stella Zázvorková. Ta tu hrála i své úplně poslední představení. No a teď budu mít tu čest, že tu budu hrát taky,“ svěřil se Super.cz Milan, který nás nově zrekonstruovaným divadlem provedl.

Na novou tvůrčí příležitost se těší. „Moc si to užívám, miluju humor, komedie a musím říct, že jsme skvělý tým. Kromě nás s Rašilovovými tam bude ještě Míla Mejzlík, kterého až diváci uvidí, tak se možná i počůrají smíchy, pak je tam Martin Kraus, Martin Písařík a Denisa Nesvačilová. Je to velká pohoda a bezva tým. Už se na to moc těším. Startujeme 27. února, kdy máme premiéru a vyjedeme s tím i po vlastech českých a moravských. Už teď si lidi můžou na webu divadla kupovat lístky,“ svěřil se Milan Peroutka, který má práce až nad hlavu.

Hraje v muzikálech, koncertuje s kapelou, a do toho před Vánoci natočil i jednu zajímavost pro Českou televizi. „Zatím je to ještě tajné, ale diváci to už v lednu uvidí. A malou část jsme točili i tady v Metru,“ dodal Milan Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám