Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Gregor Brzobohatá (36), známá také pod dívčím příjmením Kuchařová, a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (41) vždy platili za dokonalý pár. Už nějaký ten pátek se ale v kuloárech mluví o tom, že jim to neklape. Podle Blesku dokonce jejich manželství spěje k rozvodu.

Na vyhlášení ankety Český slavík manželé přišli odděleně, neobvyklá byla i Tánina poznámka v listopadovém rozhovoru v Showtimu s mistrem etikety Ladislavem Špačkem, který odpovídal na otázku, v jaké barvě se mu Kuchařová líbí nejvíc.

„Táňa je v bílé nádherná,“ poznamenal Špaček, který zalitoval toho, že ji v bílém neviděl na její svatbě s Brzobohatým, protože ji nestihl. „Tu příští stihneš,“ mávla ledabyle rukou modelka, která už na sociálních sítích nezveřejňuje ani společné snímky s manželem.

Poslední fotka je z konce července, kdy byli na dovolené v Toskánsku. Dnes prý spolu už ani nebydlí. Super.cz kontaktoval oba manžele, ani jeden se zatím nevyjádřil.

Kuchařová s Brzobohatým se do sebe zamilovali před osmi lety. O tři roky později se konala svatba ve Strahovském klášteře.

Reklama

Další články

Načítám