Hlavní obsah
Článek

Dnes vám přinášíme 2 žhavé tipy, jak vylepšit vaše připojení k internetu a navrch přidáváme návod, jak snadno vyhrát jeden ze 750 skvělých chytrých telefonů Samsung GALAXY Mini. Tomu prostě nejde odolat.

Do nového roku nový internet s rychlostí 25 Mb/s

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte stabilní a spolehlivý internet, je vynikající volbou pevný internet od O2. Jde o nejpoužívanější pevný internet v Česku s bezkonkurenčně největší dostupností (ověřte si nezávazně dostupnost). Ceny začínají už na příjemných čtyřech stovkách a vybrat si můžete ze tří různých rychlostních tarifů s maximem 25 Mb/s. Součástí aktuální limitované nabídky je modem jen za 1 korunu – tato nabídka ale platí jen při nákupu v eShopu. Díky tomu s O2 ušetříte přes patnáct set korun a modem zůstane váš.

Televize k internetu jen za 150 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejžádanějších nabídek je aktuální limitovaná nabídka O2: za příplatek 150 Kč měsíčně dostanete k internetu digitální O2 TV. Ta je nově v HD (vysoká obrazová kvalita). Programy si přitom můžete sami vybrat z pestré nabídky více než 90 televizních kanálů. Kdykoliv později pak můžete svůj výběr televizních kanálů měnit.

A to nejlepší na konec: 750 mobilů úplně zadarmo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako poslední dnešní tip jsme pro vás vybrali aktuální soutěž od O2, ve které se hraje o 750 mobilů Samsung GALAXY Mini. Taková věc tady ještě nebyla, takže rozhodně doporučujeme! Zkuste svoje štěstí ještě dnes. Všechna pravidla a soutěž najdete na Facebooku.

Další články

Načítám