Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) se stal v červenci podruhé tatínkem. Se svou manželkou Marlene, se kterou se před třemi lety oženil na řeckém ostrově Kréta, vychovávají dcerky Amélii a Jasmínku. Šťastná rodinka se nyní pochlubila společnými fotkami, ze kterých sálá rodinná pohoda.

„Fotili jsme v domácím prostředí a první společné focení jsme si moc užili,“ sdělil Super.cz zpěvák, který aktuálně jezdí po republice a vystupuje na vánočních koncertech s dětskými sbory. Na vánoční svátky se všichni moc těší.

„Stromeček už máme tradičně doma ozdobený, jedličku skoro do stropu, užíváme si adventní čas. Štědrý den budeme trávit i s rodiči, napočítali jsme, že nás bude skoro 15. Každý něco připraví, uvaří, doveze a moc se na to těšíme,“ dozvěděli jsme se dále.

Kvůli operaci křížového vazu v koleni si zpěvák od září nezahrál v muzikálech. Na Silvestra se poprvé po operaci vrátí do Divadla Broadway.

„Těším se, že si na Silvestra zahraji Mýdlového prince. Už jsem se byl podívat studijně na Lásku nebeskou, do které naskočím v únoru. Hned po Novém roce odjedeme s rodinou a přáteli na týden na Lipno, tam to máme moc rádi, kde se naše Amélie poprvé postaví na lyže a bude se učit lyžovat. Hory mám moc rád, tak se na to těším. Já si bohužel kvůli kolenu ještě letos nezalyžuju,“ dodal závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám