Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Heather Locklear (50), známá jako Amanda Woodward z televizního seriálu Melrose Place, byla přijata do nemocnice v Los Angeles poté, co zkombinovala několik léků s alkoholem. Příčina jejího jednání zatím není známá.

Locklear odvezla záchranná služba do nemocnice z domova ve Westlake Village krátce nato, co dispečink obdržel telefonát od její sestry, která se prý obávala, že se pokusila vzít si život.

„Když dorazili na místo, rozhodli se, že musí (Locklear) být transportována do nemocnice, kde se o její stav momentálně stará zdravotní tým,“ řekl E!News kapitán Mike Aranda.

Podle posledních informací herečka spolykala směs předepsaných léků a zapila je alkoholem. To se jí ale nestalo poprvé. Před čtyřmi roky ji totiž hospitalizovali ze stejných příčin, a už tehdy se spekulovalo, zda se nejednalo o sebevraždu.

Heather před několika měsíci oznámila své zasnoubení s hereckým kolegou Jackem Wagnerem. Před několika  týdny jej ale zrušili. Je proto možné, že se herečka trápí právě kvůli tomu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám