Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Petr Štěpánek (63), který se již nějaký ten pátek údajně intimně stýká s kolegyní z Ordinace v růžové zahradě Zlatou Adamovskou (65), má starostí nad hlavu. Už rok se lékaři snaží v luxusním sanatoriu jeho manželku Vlastu Janečkovou (77) dostat z potíží, které jí přivodilo nadměrné pití. Jenže se jim to vůbec nedaří. Měsíční pobyt hvězdu pohádky Zlatovláska přitom vyjde na pětatřicet tisíc korun.

Janečková se loni pokusila o sebevraždu a podle nejrůznějších informací byl na vině požitý alkohol. V zařízení Topas ve Škvorci u Úval měli za úkol dostat ji z problémů. Bohužel se jim to ale nepodařilo. „Už to nezvládá, je na tom zdravotně velmi špatně,“ řekl zdroj deníku Aha!. Podle něj žena léčení odmítá a dokonce žádala několikrát personál, aby jí donesl víno.

Paní Vlasta je upoutaná na lůžko a den ode dne prý chřadne. „Paní Janečková má těžkou závislost, které se nikdy nezbaví,“ řekla jedna z ošetřovatelek. Není prý schopná ani dojít k telefonu, když jí volají její blízcí. Sám Štěpánek se k manželce nevyjádřil, nebere telefony. Zdá se, že po navázání víc než přátelství s Adamovskou už do jeho života těžce nemocná žena nepatří.

Reklama

Další články

Načítám