Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Magické datum 21.12.2021 zvolili pro svůj sňatek miliardář Karel Janeček (50) s partnerkou Lilií Khousnoutdinovou (35). Super.cz měl možnost sledovat výběr jejích svatebních šatů u návrhářky Blanky Matragi, která na svatby obléká i arabské princezny. Nešlo o modely nové, ale o archivní kousky, které speciálně pro Lili Blanka vyndala ze svých výstavních vitrín. Seděly jí všechny.

Velkolepou svatbu ovšem mít Karel s Lilií nebudou, už s ohledem na současná opatření, co se shromažďování týče. "Budeme mít svatbu v husitském kostele, tam je pozváno 33 lidí, u stolu na hostině nás bude o něco víc, ale do té povolené stovky se určitě vejdeme," ujistila Lilia, která v našem videu prozradila, proč zvolili právě toto místo. Radost má i z toho, že se na svatbě sejdou všechny jejich děti, včetně těch z bývalých vztahů, dohromady jich mají šest.

Ti, kdo nejsou pozváni, protože by se do povoleného limitu nevešli, nemusejí zoufat. Manželé uspořádají další velkou slavnost pro větší počet lidí v létě, venku, kde to bude určitě ještě hezčí.

Manželovo jméno si Lilia nevezme. "Nevím, proč bych to měla dělat. Navíc je to spojené i s nepříjemným papírováním ohledně firem, mojí nadace, anebo nemovitostí v zahraničí," míní.

Reklama

Další články

Načítám