Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá moderátorka zpráv na Primě Štěpánka Duchková (51) na poslední dovolenou do smrti nezapomene. Před odletem do Španělska zjistila, že jedno z jejích téměř tříletých dvojčat, chlapeček Adámek, má patrně sebevražedné sklony. Jinak by se mu nemohlo stát, aby si během krátké doby způsobil hned tři úrazy. Podívejte se na video, v kterém Duchková všechny hrůzostrašné eskapády svého syna popisuje.

„Na jezdícím pásu na letišti z něj nestačil sundat nožičku a udělal tam předpisový rozštěp. Nemohla jsem mu pomoci. Adámek byl zkrátka roztržený. Vzápětí stál u dveří výtahu, a když se otevřely, odjely i s jeho ručičkou. Zajela i s dveřmi dozadu,“ říká. Naštěstí se nic vážného nestalo, protože v konstrukci pojezdů byla bezpečnostní guma a ruka se tak dál nedostala. „Sice se mu nic nestalo, ale řev to byl neuvěřitelný,“ směje se Štěpánka. Ale ani tehdy nebyl všem problémům konec.

„V letadle zase nešťastně spadnul. Stoupl si na sedadlo, a když spadl, zapadl do řady před námi. Kupodivu i to přežil. Všechny ty tři události byly hrozné, ale naštěstí bez úrazu,“ oddechla si na premiéře druhé části animovaného filmu Happy Feet 2 o stepujícím tučňákovi bývalá televizní hvězda, která dnes učí kolegy a obchodníky mluvit na veřejnosti. "Kluky jsem nechala doma, na tenhle film jsou ještě moc malí," dodala Štěpánka Duchková.

Reklama

Další články

Načítám