Hlavní obsah
Článek

Členové legendární kapely Olympic, která příští rok koncertem v pražské Lucerně oslaví šedesát let, se s námi podělili o své vánoční zvyky a tradice a ukázali své nejmilejší, s nimiž svátky tráví. Tedy manželky, přítelkyni a děti.

Vánoce trávíme klasicky. Máme se rádi, děti se těší na dárky, zdobíme stromeček, já dělám bramborový salát a starám se o kapra, ozdobíme i zahradu a těšíme se.

Milan Broum

Ctíme české tradice, štědrovečerní menu je klasické, tedy kapr a bramborový salát. Před večeří si přejeme navzájem vše dobré a lámeme vánoční oplatek.

Martin Vajgl

Vánoční svátky vnímám jako možnost zastavit se v běžném životním běhu. Každoročně jsme sice v předvánočním období svědky pravého opaku, ale troufám si tvrdit, že víc a víc lidí začíná chápat to, že Vánoce nemají být o shonu, nákupním stresu a frontách na zboží. Pro mě jsou proto Vánoce především obdobím zastavení a rozjímání o podstatě světa a nás lidí v něm.

Pavel Březina

Já jsem konzervativní a mám rád klasické české Vánoce. Takže Štědrý den klasika: na snídani vánočku, pak s malou dcerkou Lucinkou strojím vánoční stromeček. Odpoledne jdeme na procházku i s pejskem. Samozřejmě držíme půst, abychom viděli zlaté prasátko.

Vánoční zdravice kapely Olympic pro čtenáře Super.cz

Štědrovečerní večeře je také klasika - rybí polévka a kapr s bramborovým salátem. Pak přijde Ježíšek a my si jdeme vybalit dárky. Vánoce mám opravdu od malička moc rád. Tu úžasnou atmosféru. Je to čas, kdy by každý měl být se svou rodinou. No a další dny pak objíždíme babičky a dědečky... No zkrátka užíváme si to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám