Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišel na svět jako předčasný vánoční dáreček. Přesto o dárky k narozeninám ochuzený nebyl. S bratrem viděl, jak Ježíšek vyskakuje z okna. Takže na něj dodnes věří.

Filip Čapka, který v seriálu Ulice hraje bankéře, vyrůstal v Ostravě mezi samými herci. V divadle hrál otec, dědeček, strýc, teta, sestřenice i bratr. Teď jako seriálový bankovní úředník dal v práci výpověď a vrhnul se do příprav na Vánoce.

Ty jeho v dětství probíhaly tradičně a hezky, s rybí polévkou, kaprem a salátem, stromeček ozdobený papírovými řetězy, s různými dobrotami, které s bratrem očesávali. Dárky nosil Ježíšek. „V Ostravě existuje, protože když jsme rozrazili s bráchou dveře, tak jsme viděli jeho prdelku, jak vyskakuje z okna. Každopádně v Ostravě Ježíšek je!“

Pár dnů před Vánoci, 19. prosince, oslaví 47. narozeniny. Jako dítě o nadílku ochuzený nebyl. K narozeninám dostával pěkné, velké dárky a o pár dnů později taky. „Až když jsem byl starší, tak jsem zjistil, že to vždycky bylo z té hromady pod stromeček. Vybral se jeden, dva k narozeninám.“

A co by si přál dnes? „Budu patetický, ale harmonii sám se sebou. Protože když budeme v harmonii sami se sebou, tak budeme v harmonii i mezi sebou,“ řekl Super.cz vánočně naladěný Filip Čapka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám