Hlavní obsah
Článek

U Ljuby Krbové bývalo doma vždycky hodně veselo, protože pochází z pěti dětí. A zvlášť o Vánocích. Tradici sejít se na Štědrý den dodržují dodnes. Rodinná sešlost, kde je přes dvacet členů, se odehrává u maminky v domečku. A dodnes zpívají u stromečku koledy.

„Pravda je, že tím svého muže mučím, protože on by odzpíval dvě, tři koledy a už chce na dárečky,“ prozradila herečka, jak se její manžel Ondřej Neff (76), známý spisovatel science fiction a novinář, těší, co dostane.

Ljuba Krbová (63) má ráda překvapení, takže se je snaží připravit i pro své nejbližší. O loňských Vánocích způsobila šok svému muži. „Hrozně si přál fotoaparát, tak jsem ho zabalila do krabice, polepila rybami. K tomu jsem napsala průvodní dopis, že už je ve věku, kdy by si měl pořídit akvárium a rybičky. Že by ho to mohlo uklidňovat,“ líčí se smíchem, jak otráveně rozbaloval krabici.

Společně několikrát prožili vánoční svátky v zahraničí, silvestra běžně, protože v tu dobu herečka nenatáčí Ulici. Z pobytů mají spoustu legračních vzpomínek. Když byli v indickém Váránási, bydleli ve svatém okrsku, kde se nesmí pít alkohol. Přemýšleli, jak to vyřeší kvůli přípitku. „To je v pořádku, bozi pod stůl nevidí, řekl nám pan vrchní,“ řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám