Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že se Alice Bendová (50) odstěhovala od svého manžela Václava. Nelenili jsme a vypátrali dům, kde Alice začíná žít nový život.

Jednopatrový rodinný domek se nachází v úhledné zástavbě ve vesničce na západ od Prahy (konkrétní název bydliště jsme se rozhodli vzhledem k bezpečnosti Alice Bendové nezveřejnit). Hvězda televize Prima family si určitě polepšila. Kolem rozlehlého bungalovu se nachází upravená zahrada se vzrostlými stromy a dokonce má herečka a její děti k dispozici venkovní bazén krytý přístřeškem.

Podle našich informací bylo od začátku jasné, že právě Alice opustí rodinný dům, kde s manželem původně plánovali zestárnout. Nemovitost totiž vlastní rodina manžela. Tento fakt ale Alici nijak netrápil. „Jsem teď na všechno sama, ale nestěžuji si. Jsem silná ženská," říká matka čtyřletého Vašíka a roční Aličky. Pro Bendovou prý nebylo prý vůbec těžké odstěhovat se z domu, který mnoho let budovala pro svou rodinu. „Po všech zážitcích pro mě opravdu nebylo těžké odejít," naráží herečka mezi řádky na zálety svého manžela.

Jenže ani herečka neztratila chuť na hříchy. V novém době už prý pravidelně přespává její utajovaný milenec Michal Topol, což sama Bendová nevyvrátila. A co její stále ještě manžel Václav? "Navzdory tomu, že se psalo, že už někoho mám, jsem narozdíl od Alice pořád sám. Na nějaký další vztah totiž určitě nemám zrovna teď náladu a jde mi především o to, aby co nejméně trpěly naše děti," řekl Super.cz Benda.

Kdy bude manželství slavného páru oficiálně rozvedeno zatím není známo. Vzhledem k tomu, že ale Bendovi žijí odděleně, může dojít k rozvodu velmi brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám