Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel pana Božského ze Sexu ve městě Chris Noth (67) čelí nařčením ze znásilnění. Ve čtvrtek Hollywood Reporter zveřejnil článek, v němž dvě ženy tvrdí, že je herec sexuálně napadl.

K prvnímu útoku mělo dojít v roce 2004, ke druhému v roce 2015, tři roky poté, co se herec oženil se současnou manželkou Tarou Wilson, s níž má dvě děti. Ženy popsaly, že se útoky měly odehrát u herce doma, první v jeho bytě v LA, druhý v New Yorku.

Noth obvinění vehementně popírá a pro tuto chvíli není vyšetřován policií. „Obvinění, která vznesly osoby, jež jsem potkal před lety, možná dekádami, jsou falešná,“ uvedl herec v prohlášení.

„Tyto příběhy mohou být staré 30 let, ale i 30 dní. Ne vždycky znamená ne, to je hranice, kterou jsem nikdy nepřekročil. Setkání byla konsensuální. Je těžké nezpochybňovat načasování těchto příběhů. Nevím, proč se teď vynořují, ale jedno vím jistě. Tyto ženy jsem nenapadl,“ dodal razantně.

Údajné oběti uvedly, že publicita okolo pokračování Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál, a především postavy Chrise Notha pana Božského, vyvolala traumata, kvůli kterým se rozhodly promluvit veřejně.

První z nich dále uvedla, že po útoku měla krvácet a potřebovala stehy. Ošetřili ji na pohotovosti, kam lékaři přivolali policii. Policistům dotyčná nesdělila totožnost údajného pachatele ze strachu, že by jí nevěřili a mohla by mít problémy v práci. V době útoku jí mělo být 22 a herci, kterého znala z televizního prostředí, 49.

Virální reklama společnosti Peloton, v níž Noth figuroval a byla v posledních dnech velmi populární, byla stažena. Společnost to odůvodnila tím, že veškerá obvinění tohoto rázu musí být brána vážně.

Reklama

Další články

Načítám