Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Už po týdnu užívání potravinového doplňku IMUNworld, jehož hlavní a jedinou složkou je asijská bylina Právenka latnatá, jsem sledovala změny na lepších hodnotách cukru a celkově jsem se cítila mnohem lépe. Při kontrole na diabetologii mi podle výsledků odběrů paní doktorka řekla, že se mi za sedm týdnů výrazně snížil glykovaný hemoglobin, to je dlouhodobý průměr cukru v krvi, pro toho, kdo není diabetik a neví. Dřív se mi nedařilo udržovat cukr tak stabilní jako s užíváním Imunu! Moc děkuju, že se takový výrobek dostal díky společnosti Herbal World na český trh!“ Klára J.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Asijská bylina Právenka latnatá má pro většinu Skandinávců cenu zlata nejen pro její úspěšnou cestu k posílení OBRANYSCHOPNOSTI – IMUNITNÍHO SYSTÉMU, ale i pro její přispívání k NORMÁLNÍ HLADINĚ CUKRU V KRVI. Má vliv na zásadně důležité orgány v těle – a to nejen u lidí s cukrovkou (diabetem), ale i u zdravého člověka. Co nejvíce vyrovnané hladiny glykémií (krevního cukru) totiž úzce souvisí s celkovým dobrým zdravotním stavem. Pokud zůstávají výrazně rozkolísané, představují pro organismus velkou zátěž a stresovou reakci. Osobám s cukrovkou navíc hrozí z dlouhodobého hlediska riziko, že u nich dojde k nezvratnému poškození především zraku, periferních nervů nebo komplikacím s kardiovaskulárním systémem. Potravinový doplněk IMUNworld napomáhá dostat hladinu krevního cukru pod kontrolu, a tím tedy předcházet negativním dopadům na tělesné systémy nejenom u diabetiků - navíc čistě přírodní cestou!

IMUNworld - doporučuje jeho ambasadorka Eva Decastelo

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

IMUNworld se řadí k potravinovým doplňkům, které jsou vhodné jak pro ženy, tak pro muže. K jeho výrobě se používají výhradně drcené listy a kořen Právenky latnaté – jediné složky produktu. Východní medicína považuje tuto bylinu za dar přírody, protože dokáže přispívat, jakožto silný ANTIOXIDANT k ochraně imunitního systému. Vědecké studie také potvrdily její blahodárný vliv na játra a jejich detoxikaci – je 15x účinnější než dobře známý ostropestřec. Ale tam její síla zdaleka nekončí. Přispívá také k normální funkci OBĚHOVÉ A DÝCHACÍ SOUSTAVY a napomáhá správnému TRÁVENÍ. Příznivě působí u žen dokonce zvýšeným komfortem v souvislosti s MENOPAUZOU a PREMENSTRUAČNÍM SYNDROMEM. Jedno balení obsahuje 100 kapslí, přičemž jejich užívání není vhodné pro děti, pro kojící a těhotné ženy. Jinak je vhodný k dlouhodobému užívání. MĚSÍČNÍ KÚRA - 200 kapslí + 100 kapslí zdarma. RODINNÉ BALENÍ - 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma.

Právenka latnatá chrání imunitu známých osobností!

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Slavnostní zahájení a „křest“ IMUNworld přišla podpořit také řada známých tváří českého showbyznysu v čele s mistrem etikety Ladislavem Špačkem, hvězdou muzikálové scény Michaelou Štikovou, moderátorem Petrem Vojnarem, zpěvákem Martinem Schreinerem nebo modelkou Kateřinou Wohlmann Votavovou. Nechyběla samozřejmě ani sama ambasadorka a herečka známá mimo jiné z televizního seriálu Slunečná Eva Decastelo. Společnost HERBAL WORLD na český trh také uvedla potravinový doplněk STRONGMANworld určený speciálně pro muže.

STRONGMANworld, Zázvor černý – speciálně pro muže, doporučuje Marek Peksa

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Čistě přírodní cesta k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů, podpora mužství a nabytí sebevědomí v každém věku. Jeho hlavní složku Zázvor černý, neboli Kaempferia parviflora znají obyvatelé Východu více jak 1000 let jako bylinu s výjimečnými účinky, které byly dosud západnímu světu skryté. Jako přírodní antioxidant působí příznivě na škodlivé volné radikály a tzv. oxidační stres, který hraje roli nejen při celkové únavě organismu a stárnutí. Poprvé k dostání i na českém trhu! STRONGMANworld tvoří další byliny považované za Svaté grály asijské medicíny – kořen Kozince blanitého, který se podílí na přirozené obranyschopnosti imunitního systému, výrazně podporuje činnost ledvin a močového měchýře a také normální funkci kardiovaskulárního systému. Kořen Ženšenu pravého pak příznivě působí na celkovou vitalitu, libido a sexuální zdraví a přispívá k duševní výkonnosti a udržení zdravého krevního oběhu.

Herbal World partnerem vzpomínkové pocty královně českého šansonu Haně Hegerové

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Po fenomenálním úspěchu koncertu HANA HEGEROVÁ 88 v roce 2019, který byl oslavou 88. narozenin této vynikající zpěvačky, vznikl nápad jednou ročně připomenout tyto nezapomenutelné hity a oslavit narozeniny velkým koncertem, na jehož přípravě se paní Hana Hegerová osobně podílela. Pandemická situace a odchod paní Hegerové způsobily, že pokračování koncertu bude jen vzpomínkou. Nepůjde o žádnou tryznu, ale o oslavu života a krásných melodií, kterými všechny fanoušky Hana Hegerová několik desetiletí těšila. Hudební doprovod obstará velký symfonický orchestr a vystoupí 13 pěveckých a hereckých hvězd. Výběr hostů vznikal za výrazné podpory paní Hany Hegerové. V průběhu večera zazní nejen největší hity, ale také skladby, které zůstaly neprávem opomenuty. A to vše v podobě, kterou všichni fanoušci dobře znají a milují. Přijďte zažít večer, který se už nikdy nebude opakovat!

Další články

Načítám