Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před 19 lety tvořili pár, a dokonce se zasnoubili, láska Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) ale musela uzrát. Tehdy trvala dva roky, a když letos na jaře potvrdili návrat, fanoušci zajásali.

I v době, kdy si žili každý svůj život, měl Ben pro svou ex jen slova chvály, jak prozradila jeho někdejší přítelkyně Katie Cherry.

Obdivoval její píli a houževnatost, ale také tělesné křivky.

„Když jsme spolu chodili, zeptala jsem se ho, jaký je zadek JLo. Musela jsem. Je to ikona a je úžasná,“ vyprávěla Katie v magazínu InTouch Weekly.

„A on odpověděl, že je fenomenální. A zdál se být velmi zapálený,“ pobavila hercova ex s tím, že to byl jediný případ, kdy Affleck o Lopez, během jejich vztahu, mluvil. Rozešli se v září 2019.

Ben Affleck v posledních dnech čelí kritice fanoušků kvůli svému prohlášení, že se v předchozím manželství cítil uvězněný, a to byl jeden z důvodů, proč začal pít. Lidé mu skrze sociální sítě vzkázali, že jeho slova jsou pod úroveň a nefér vůči matce jeho dětí a exmanželce Jennifer Garner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám