Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenechte si zkazit Vánoce nekompletními dárky. Mnohé výrobky potřebují dodatečné vybavení, bez kterých by dárek zkrátka nefungoval. Proto pod stromeček k telefonu či tabletu přibalte i SIM kartu, se kterou můžete být online na cestách i procházkách.

Dárek pro dceru. Hotovo. Dárek pro manžela, také koupený. Odškrtáváte si seznam věcí, které jste pod stromeček pořídili? Možná jste ale na něco zapomněli. Spousta dárků totiž potřebuje i dodatečné drobnosti, bez kterých ale zmrzne úsměv na tváři. Baterie nejsou součástí hračky. Další díly dokoupíte na našem e-shopu. A tak dále.

Tento problém se objevuje i v případě dalšího populárního dárku. V dopisech pro Ježíška se u dětí opakuje stále stejné přání. Telefon. Mobil je zkrátka běžným společníkem, kterého potřebují i děti. Když jdou ze školy, můžou zavolat. Když se zdrží na kroužku, dají vědět, že se zpozdí. Telefon tak může ušetřit spoustu problémů a strachu, že se dítko ztratilo.

Jenže i když dcera nebo syn pod stromečkem rozbalí svůj vysněný telefon, nemusí hned fungovat. A proč? Protože SIM karta se k telefonu automaticky nedává. Zklamané děti tak nemohou telefonovat, psát esemesky ani surfovat na internetu mimo wifi.

Tak akorát mobilních dat i minut pro volání

Do této situace vstupuje operátor O2 a jeho předplacená karta GO 3 GB, která je pro děti ideální. Už k tak drahému zařízení nebudete muset zbytečně utrácet a děti nebudou trávit čas jen online. Za 299 korun je totiž v „SIMce“ ukryto 100 minut volání a 3 GB dat.

Ideální kombinace, která akorát balancuje mezi online a offline světem. S pomocí karty GO 3 GB budete mít vánoční dárek kompletní. Telefon, který díky předplacené kartě rovnou funguje, vykouzlí spokojené Vánoce.

Nevažte se na veřejné wifi. Online můžete být i na tabletu

Stejné pravidlo může bohužel platit i u tabletu. Nejprve velké nadšení z rozbaleného dárku a pak zklamání, protože tablet funguje jen na wifi. Žádné živé vysílání ze zasněžené ulice, rychlé odepisování na emaily ani posílání fotek z výletu. S tabletem bez SIM karty se stáváte otrokem veřejné wifi.

I na tento zádrhel však operátor O2 nezapomněl a zájemcům nabízí SIM kartu, která je pro tablety jako dělaná. A také se kvůli ní neplácnete přes kapsu. Předplacená karta GO 7 GB stojí 299 korun a nabízí 7 GB dat, která můžete využít třeba na cestách.

Obě karty GO 3 GB i Go 7 GB jsou předplacené na měsíc a každý následující je třeba kredit tarifu obnovit. I to jde však zařídit bez starostí, protože díky možnosti nastavit automatickou platbu z platební karty se „SIMky“ samy obnovují. Toto automatické dobití je možné jednoduše upravit v aplikaci Moje O2 a kredit se bude doplňovat tak, jak jen budete potřebovat. Kupte si předplacené SIM karty už nyní a užijte si Štědrý den naplno.

Další články

Načítám