Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostal se až na dno svých sil. Jiří Krampol (85) se před několika týdny nachladl, dostal zápal plic a jeho stav zkomplikovaly problémy se srdcem. Herec a dabér musel být hospitalizován v Nemocnici na Františku.

Krampolův zdravotní stav se naštěstí zlepšuje. Mohl být dokonce přemístěn z oddělení JIP. „Je to se mnou daleko lepší. Už mě dokonce přesunuli na vedlejší pokoj,“ svěřil se Super.cz herec.

Využili jsme toho, že jsme mohli s umělcem mluvit po delší době, kdy může komunikovat prostřednictvím mobilního telefonu a zeptali jsme se ho na jeho diagnózu. „Byl to zápal plic, zápal průdušek a selhání srdce. Bylo to se mnou zlé. Ještě pořád si hned tak nezatancuju čardáš,“ říká herec, který ale popřel, že by podstoupil katetrizaci srdce: „Lékaři jsou naštvaní, že v televizi šířili nesmyslné diagnózy, že jsem podstoupil katetrizaci a umírám na přístrojích. Pan profesor Špaček (kardiolog Rudolf Špaček, pozn. red.) mi proto doporučil, abych nepodával jakékoli informace.“

Krampol věří tomu, že ho lékaři propustí na Vánoce z nemocnice domů. Rozhodně se ale bude šetřit a stane se z něj zodpovědný pacient. „Půl roku nebudu nic dělat. Na žádné akce nepůjdu, na zájezdy nepojedu,“ zařekl se Jiří Krampol, který je vděčný, že ho lékaři vrátili mezi živé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám