Hlavní obsah
Článek

Olivia Culpo (31) je vítězka titulu Miss Universe z roku 2012, ale fanoušky si drží dodnes. Krásná brunetka se stále věnuje modelingu a je velmi úspěšná i jako influencerka na sociálních sítích.

Culpo sleduje na Instagramu téměř 5 miliónů fanoušků, kterým denně servíruje fotky sebe samé, a to už jak ty oblečené, tak občas i trošku žhavější. Jinak tomu nebylo ani u posledních dvou fotek, na kterých vystavila své přednosti - smyslné rty a sexy dekolt. Na fotku v bílé košili bez prádla, pod kterou se to hemží srdíčkovými komentáři, se můžete podívat v galerii.

A jak si udržuje Olivia svou štíhlou figuru? „Denně běhám mezi pěti až šesti kilometry,“ prozradila v otázkách na Googlu modelka, která si jako dítě prožila šikanu pro svůj vzhled. „Byla jsem pěkně oplácaná a děti si ze mě na základce utahovaly. Říkaly mi, že jsem tlustá a nebyly moc milé,“ svěřila se před časem magazínu Stylecaster. V té době si z ní dělali srandu i kvůli jejímu obočí, které je nyní její chloubou. „Stále si ze mě někdo dělal srandu, hlavně kvůli mému obočí. Z toho si dělal srandu každý a dnes je to jedna z věcí, kterou mi všichni říkají, že na mně milují.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám