Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Bianca Gascoigne (35) to dotáhla až do finále italské verze taneční soutěže StarDance. Dcera bývalého fotbalového bouřliváka Paula Gascoigna asi vůbec nečekala, že se protančí až do závěrečných kol.

„Nemůžu tomu uvěřit, jsem absolutně šťastná. Z celého srdce děkuji všem, kteří pro mě hlasovali,“ neskrývala nadšení kráska.

Modelka v soutěži vlní boky vedle tanečníka Simona Di Pasquala. Fanoušky ale baví nejen svým tanečním uměním. Pánové si přijdou na své při pohledu na její sexy postavičku a ženské zbraně, které jsou zvýrazněny v odvážných šatičkách.

Bianca je ráda, že je po delší době opět středem pozornosti. V Británii dříve účinkovala v nejrůznějších reality show (Big Brother, X-Factor), ale taneční soutěž působí přeci jen serióznějším dojmem. Paul Gascoigne může být na svou vyženěnou dceru náležitě pyšný. Biancu přijal za svou dceru poté, co se v roce 1996 oženil s její maminkou Sheryl. Bouřlivé manželství sice fotbalistovi nevydrželo, ale s Biancou má dodnes výborné vztahy

Reklama

Další články

Načítám