Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nová desková hra World of Tanks Battlegrounds je inspirovaná oceňovanou on-linovkou World of Tanks, která má po celém světě více než 3 miliardy fanoušků. Přidáte se?

Na podzim 2021 představila společnost TM Toys, ve spolupráci se společností Wargaming, ambiciózní novinku ze světa deskových her: World of Tanks Battlegrounds.

Jak se hra vydařila?

Za nás skvěle. Prvky hry jsou precizně a realisticky zpracované. Věrně vykreslují svět z online hry. Lokality, scenérie, bitevní pole a tanky vás vtáhnou do děje, a tak si napínavou bitvu užijete stejně dobře jako ve virtuálním světě.

Foto: TM Toys
Precizní zpracování karet tanků a lokalit známých z bitev 2. světové války

World of Tanks Battlegrounds je hra, která děti odpoutá od obrazovek. Při hře spolu zažijí spoustu napětí a emocí. Ve své herní strategii si procvičí taktické myšlení, potrénují postřeh a zapojí kreativitu.

Tanky vyráží do boje

Hráči si připraví bitevní pole, rozdají karty 12 tanků a hra může začít. Hráči pohybují svými tanky po manévrovacím poli v různých směrech. Strategicky obsazují území a získávají karty lokací. Bojují proti nepříteli explozemi střel. Zamířit. Pal.

Vyhrává ten, kdo nepřítele zničí nebo donutí k ústupu, a přitom nasbírá nejvíce bodů.

Pravidla

Desková hra World of Tanks Battlegrounds je vhodná pro 1-4 osoby. Doporučený věk hráčů je 10+. Hra je velmi dynamická a nezabere více jak půl hodiny.

Plán herního pole nabízí nespočet možností. Hra je pokaždé jiná a bude vás bavit i po mnoha zuřivých bitvách.

4 varianty hry

základní – odkryté karty lokací – hráči zabírají lokace a bojují mezi sebou s tanky

tým – soupeří 2 týmy (mohou hrát dva nebo čtyři hráči)

rodina – skryté karty lokací – hráči hledají dvojice lokací, tato hra je vhodná i pro nejmladší hráče

sólo – závod mezi hrou a hráčem (jeden hráč)

Foto: TM Toys
Pravidla deskové hry World of Tanks Battlegrounds a pohyb tanků po hracím poli

Promo kódy

Výrobce deskové hry World of Tanks Battlegrounds si pro hráče připravil skvělé překvapení - speciální promo kódy. Ty můžete uplatnit při hraní online hry World of Tanks na PC.

Kód POZVÁNKA – pro nové hráče. Po aktivaci kódu získáte ve hře tyto herní položky – lehký tank T2 (USA) + slot pro garáž + prémiový účet 7 dní WoT + 500 zlaťáků.

BONUSOVÝ kód – pro registrované hráče. Zadáním budete mít přístup ke speciální herní misi, která vám poskytne spotřební doplňky.

Užijte si odměnu, využijte bonusový kód a zahrajte si tankovou bitvu i v online hře.

Novou deskovou hru World of Tanks Battlegrounds ze světa válečných bitev a tanků najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Pokud hledáte další hry plné zábavy, podívejte se na náš výběr TOP hraček pro kluky i holky.

Další články

Načítám