Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Kylie Minogue byla první z těch, kteří blahopřáli herci Olivieru Martinezovi k zásnubám s hollywoodskou kráskou Halle Berry. Australská zpěvačka s francouzským hercem dlouho chodila a žila, pomohl jí překonat léčbu rakoviny prsu, ale v srpnu 2007 se po několika rozepřích rozešli. Halle dlouho třetí manželství vylučovala, Olivierovi ale nakonec na nabídku o Vánocích kývla.

Berry má za sebou dvě zpackaná manželství. A když ji o ruku žádal její bývalý milenec Gabriel Aubry, vždy ho odmítala, přestože s ním zplodila dceru Nahlu. Francouzský herec ji ale dokázal přesvědčit, že manželské štěstí stojí za pokoušení.

Halle prstýnek s diamanty a smaragdy poprvé ukázala koncem roku v Malibu. Mluvčí klenotnického návrháře Gurhana Orhana potvrdil, že skvostné dílo je prstenem zásnubním.

„Gratuluji Olivieru Martinezovi a Halle Berry!“ napsala si teď Kylie na Twitteru. Od rozchodu s Olivierem vždy rozhodně prohlašovala, že ho má velmi ráda a váží si ho jako člověka, neboť jí pomohl v nejtěžších chvílích života.

Reklama

Další články

Načítám